Entrenament
21: 13,5 km de carrera llarga (no realitzats) ja que hem arribat tard amb la
bici i avui hi ha hagut molt desgast amb la bici ja que hem fet molta pujada,
la més important de 1500m amb 150 m de desnivell.
|
22ºC-30ºC
|
70%
|
-esmorzar
(14h): llet amb colacao, croissants.
-dinar
(16h): amanida i botifarra.
-berenar
(22h): xocolata i poma.
Sopar (23h):
verdura, pèsols, patata, cols de bruseles, pastanaga, mongeta, ou dur,
paraguaià.
|
7h i 30 min
|
Carregat de
quàdriceps
|
37 km bici
|
||||
Entrenament
22: 6 km suaus
|
6 km
|
30’02
|
27ºC
|
71%
|
-esmorzar
(10h): suc pinya i préssec, croissanet i ulleres xocolata.
-dinar
(15.30h): entrepà formatge i pernil i gaspatxo i préssec.
-berenar
(23h): galetes de café.
Sopar
(0.00h9: espaguetis i pollastre arrebossat.
|
5h
|
7h i 30 min
+ 1h mig diada
|
Molt cansat,
deshidratat, l’entrenament ha estat més dur perquè tot eren pedres. M’ha
passat com sempre, començo dèbil i acabo fort, ha tornat la punxada, que em
surt quan trepitjo malament pedres.
|
Bo. Cansat
de la platja però molt sencer.
|
21 km bici i
platja 5h.
|
Entrenament
23: descans (canviat per 8 km fartlek)
|
8,34 km
|
42’50
|
26ºC
|
77%
|
-esmorzar
(10h): llet amb colacao, galetes amb xocolata, cereals i dos prunes.
-dinar
(16h): amanida de cigrons, formatge, tomàquet, tonyina, meló.
-berenar
(20.30h): galetes i fanta.
-sopar
(22h): barbacoa, pinxito, llom, espaguetis, amanida. Una mica d’alcohol.
|
3h 30 min
|
7h
|
Molt bé,
gens deshidratat i sensació d’estar fort, molt més actiu que ahir.
|
Molt bo,
molt actiu i poc desgastat.
|
27 km i uns
800m nedant a la platja.
|
Entrenament
24: 8 km fartlek (canviat per descans)
|
24-30ºC
|
75%
|
-esmorzar
(8.30h): galetes amb xocolata, suc de pinya, cereals, llet i colacao.
-dinar
(14h): arròs amb tomàquet i ous durs, pa i meló.
-sopar
(22h): entrepà de pernil i formatge, galetes. Una mica d’alcohol.
|
6h i 1h mig
diada
|
Cansat, però
poc carregat, sensació de cansament als ulls, però tot i així amb forces
físiques.
|
26 km bici
|
||||
Entrenament
25: 6 km continguts
|
6,03 km
|
27’57
|
28ºC
|
79%
|
-esmorzar
(10h): ensaimada, galetes, xocolata, suc.
-dinar
(15h): 4 hamburgueses i 4 aletes de pollastre i patates fregides.
-berenar
(19h): batut coco i pinya.
-sopar
(23h): pasta, mandonguilles i sípia i iogurt.
|
1h 30 min
|
6h
|
Molt sencer,
poc carregat i molt bones sensacions, avui he anat amb un company a córrer
que m’ha ajudat a exigir-me més.
|
Cansat
d’ahir a la nit, però em trobo bé.
|
25 km bici
|
Entrenament
26: descans
|
27-23ºC
|
76%
|
-esmorzar (10h):
galetes amb xocolata amb llet, colacao i suc de pinya.
-dinar
(16h): entrepà de tonyina, enciam i tomàquet i síndria.
-berenar
(19h): entrepà de xocolata.
-sopar
(23h): arròs a la cubana
|
8h
|
Per
accident, m’han tirat una ampolla d’aigua amb gel molt fort i quan l’he rebut
el gel m’ha impactat a l’escafoide i m’ha fet una petita fissura. He anat a
l’hospital ja que tenia la mà molt inflada i m’han enguixat el braç fins el
colze, m’han dit que havia de portar el guix durant 2-3 setmanes, però tot i
així puc seguir corrent després de reposar uns dies.
|
20 km bici i
salts de piscina
|
||||
Entrenament
27: 20 min trotant (no realitzats)
|
30-25ºC
|
70%
|
-esmorzar
(10h): suc, llet amb colacao i cereals i galetes amb nocilla.
-dinar
(15h): amanida de llenties i llom.
-sopar
(22h): entrepà de pernil i formatge.
Una mica de
consum d’alcohol.
|
8h
|
Acostumant-me
a dur el guix, i dolgut per no poder entrenar ni fer bicicleta.
|
|||||
Entrenament
28: 5 km competició / 8 km contra rellotge (no realitzats)
|
32-25ºC
|
75%
|
-dinar (15h):
macarrons amb tomàquet.
-berenar
(18h): galetes amb xocolata.
-pre-sopar(21h):
fruits secs.
-sopar
(23h): hamburguesa i iogurt.
|
8h
|
Cansat ja
que ahir vaig sortir fins tard als “jaleos” de Fornells.
|
|||||
Entrenament
29: 6 km suaus (no realitzats)
|
33-26ºC
|
67%
|
-esmorzar
(7.30h): llet i cereals.
-dinar
(15h): amanida i pollastre i meló.
-berenar
(19h): llaminadures, patates.
-sopar
(23h): rollitos de carn i pebrot.
Una mica
d’alcohol.
|
6h
|
Cansat, molt
més acostumat a dur el guix i una mica carregat muscularment.
|
|||||
Entrenament
30: series 5x90 seg. Amb 30 seg. De recuperació
|
4,84 km
|
25’23
|
26ºC
|
60%
|
-Esmorzar
(9h): cereals, suc i ulleres de xocolata.
-Dinar
(16h): entrepà de pernil i formatge.
-Berenar
(19h): galetes de xocolata.
-Sopar
(22h): verdura i rap i síndria i iogurt.
|
En total 7h
|
3h
|
Les
sensacions han estat molt bones, he corregut amb guix i no he tingut
molèsties, no hi ha hagut punxada per tant molt content.
|
Cansat del
dia anterior ja que havia begut alcohol i he dormit molt al vaixell de
tornada de Menorca, però em sentia bé.
|
|
Entrenament
31: 8 km continguts
|
8,5 km
|
44’50
|
27ºC
|
67%
|
-Esmorzar
(10h): suc de taronja i llet amb neskuik sucat amb coca.
-Dinar
(15h): ensaladilla, verdura i pollastre.
-Berenar
(19.30h): dos barretes energètiques.
-Sopar
(22.30h): truita de botifarra, mongetes i bacon amb una torrada i nestea.
|
9h
|
30 min
(barretes energètiques)
|
Al fer molt
ascens m’ha estat una mica dur però ho he aguantat bastant bé. Avui he anat
amb un amic que porta molt bon ritme i m’ha anat bé entrenar amb ell perquè
m’he exigit més.
|
Em trobava
molt bé i amb ganes.
Avui he anat
al traumatòleg i m’ha tret el guix que portava ja que m’ha dit que no feia
falta per la fissura que tenia, i porto una fèrula amb la que puc moure molt
més el braç i portar una vida molt més normal.
|
Sortir de
festa i beure una mica d’alcohol.
|
Entrenament
32: series: 8x400m amb 200m de recuperació
|
4,8 km
|
24’44
|
26ºC
|
56% (La Torre de l’Espanyol)
|
-Esmorzar
(10.30h): suc de taronja i llet amb neskuik.
-Esmorzar
mig matí (13h): entrepà de philadephia.
-Dinar
(14.30h): pasta i truita i síndria.
-Berenar
(18h): entrepà de pernil dolç i salat.
Sopar
(21.30h): truita de patata i d’albergínia, croquetes i iogurt.
|
8h
|
2h
|
Han estat
molt dures. Principalment perquè és al que menys estic acostumat i ahir vaig
beure una mica
d’alcohol i
ho he notat.
|
Em sentia
cansat però motivat.
|
Partit de
futbol després de l’entreno sensació de cansat.
|
Entrenament
33: Descans
|
30-26ºC
|
70%
|
-Esmorzar
(7.15h): suc tropical i llet amb neskuik i un tros de pa amb nocilla.
-Esmorzar
mig matí (11h): dos entrepans de pernil i formatge.
-Dinar
(14.45h): tres hamburgueses de mc donals, unes patates fregides i un gelat de
fruits del bosc.
-Berenar
(18.30h): entrepà de fuet i pruna i pera.
-Sopar
(21.30h): amanida, dos croquetes i salmó i iogurt.
|
7h i 30 min
|
Em sento
molt bé i motivat per la cursa de demà.
|
Tot el dia a
la platja, no m’he posat crema i m’he cremat. La platja em fa sentir-me
cansat però em sento motivat per demà.
|
||||
Entrenament
34: la milla de Ginestar (1609m)
|
1609 m
|
5’22
|
27
|
55%
|
-esmorzar(10.15h):
suc i llet amb neskuik i tres croissanets de xocolata.
-dinar
(13.30h): gazpatxo, patata al forn i pexuga de pollastre i plàtan.
-berenar(16.30h):
gelat de xocolata blanca i entrepà de pernil i formatge.
-Sopar
(21.30h): amanida i pa amb embotit i iogurt.
|
10h + 1h mig
diada
|
2h i 30 min
|
M’he sentit
molt a gust a la cursa ja que al principi m’he posat darrere dos atletes que
portaven bon ritme i em tapaven el vent i després se m’han allunyat però tot
i així el 4t no m’ha atrapat i he quedat 3r a la cursa guanyant trofeu i
diners, i per tant molt content.
|
Nerviós com
sempre en dia de cursa però més relaxat que en curses de 10 km.
|
|
Entrenament
35: 12 km de carrera llarga
|
9,5 km
|
54’02
|
27ºC
|
55%
|
-esmorzar
(12h): suc i llet amb neskuik i tres croissants.
-dinar
(15h): arròs amb gambes i llom i “bitxisuà” i pruna i gelat.
-berenar
(18.30h): croissant i tres bollos.
-sopar
(21.15h): entrepà de llom, bacon i formatge.
-post sopar
(03.30h): entrepà de Frankfurt, patates fregides i aigua.
|
1h i 30 min
|
10h i 30 min
|
Només he fet
9,5 km ja que hi havia molt desnivell positiu i trobo que es treballa molt
més, per tant he considerat que era equivalent. De pujada molt dur ja que era
molt pendent positiu però he anat fent sense parar mai de córrer. De baixada
ha estat més complicat perquè tenia una mica de fatiga a la part inferior
dels abdominals i em molestava, amés notava alguna punxada al peu que m’ha
fet la guitza.
|
Em trobava
molt bé, una mica carregat muscularment però molt bé.
|
|
Entrenament
36: 6 km continguts
|
5,7 km
|
44’15
|
26ºC
|
62%
|
-dinar
(16h): amanida de llenties (pastanaga, tomàquet i tonyina), i hamburguesa i
pruna.
-berenar
(18.30h): entrepà de bacon i formatge i bossa de patates.
-sopar
(22h): puré, albergínia amb carn i formatge, truita i iogurt.
|
2h
|
8h i 40 min
|
Ha estat un
entrenament diferent ja que he fet un ascens molt important, de 550 m de
desnivell en 1 km. La majoria d’aquest ascens l’he fet caminant perquè
s’havia d’escalar bastant. De sensacions molt bé.
|
Em trobo bé,
cansat ja que ahir vaig arribar tard però he dormit suficients hores.
|
|
Entrenament
37: 15 min + 5 min recuperació + 15 min (no realitzat)
|
34-25ºC
|
63%
|
-esmorzar
(12h): suc tropical, llet amb neskuik i tres croissanets de xocolata.
-aperitiu
(13.30h): bossa de patates i llaminadures.
-dinar
(14.30h): amanida de llenties i dues hamburgueses.
-berenar
(18h): entrepà de xocolata.
-sopar
(21.39h):pèsols amb ou dur i peix i
iogurt.
-post sopar
(00.30h): patates, fruits secs i llaminadures.
|
2h
|
10h
|
Carregat,
però molt actiu.
|
Carregat
però descansat
|
1h i 30 min
de partit de futbol sala.
|
||
Entrenament
38: 10 km continguts
|
10 km
|
51’23
|
25ºC
|
62%
|
-esmorzar
(9.30h): suc i llet amb neskuik amb tres croissanets de xocolata.
-esmorzar
mig matí (11h): entrepà de fuet i nestea.
-dinar
(14h): macarrons amb tomàquet i llom i granissat d’orxata.
-berenar
(18h): entrepà de pernil dolç i salat.
-sopar
(21.30h): amanida de tomàquet, llenguado i dos ous ferrats i plàtan i iogurt
de mango i fibres cereals.
|
2h
|
8h
|
No gaire
bona, m’he sentit molt carregat i amb sensació d’anar ràpid però suposo que
no hi anava pel cansament després de la pujada, i en pla volia apretar però
em costava molt i avui m’he enfadat bastant amb mi mateix.
|
Molt cansat
pel matí, però per la tarda molt millor.
|
|
Entrenament
39: series 4x1000m amb 500m recuperació
|
5,6 km
|
27’09
|
25ºC
|
45%
|
-esmorzar
(12h): suc, llet amb neskuik i un croissanet de xocolata i un rosquillo.
-dinar
(15h): patates abans de dinar, amanida de mongetes, pollastre i paraguaià i
pera.
-berenar
(19.30h): llaminadures i entrepà de xocolata.
-sopar
(21.45h): amanida de tomàquet i pepino, seitó i iogurt.
|
30 min
|
10h i 30 min
|
Molt bona,
amb sensació de velocitat alta a les sèries, l’entrenament l’he fet amb un
amic i ell anava amb la bicicleta per tant això em feia anar més ràpid en els
moments de velocitat. Molt bona sensació i no hi ha hagut punxada.
|
Molt bo i
cap sensació de cansat.
|
|
Entrenament
40: descans
|
28-17ºC
|
50%
|
-esmorzar
(11.30h): suc, llet amb neskuik i tres croissanets de xocolata.
-esmorzar mig
matí (13.30h): bossa de patates.
-dinar
(15.15h): amanida de mongetes i pollastre a la cassola, i paraguaià.
-berenar
(18h): entrepà de fuet i entrepà de bacon i formatge.
-sopar
(21.30h): amanida de tomàquet i llonganissa.
-post sopar
(01.00h): llaminadures i quicos i patates.
|
1h i 15 min
|
10h
|
Molt
carregat i amb sensació d’haver escalfat poc.
|
Bo, amb
ganes de jugar.
|
Triangular
de futbol, dos partits de 25 min cada un amb intensitat alta. Bastant cansat.
Els partits han començat a les 19.15h.
|
Atleta de 400, 800 i 1500m. Membre de l'ISS-L'Hospitalet. Marques. -400m: 58"00 -800m: 2'13"59 -1500m: 4'37"84 -Milla: 5'15" (Milla Sagrada Família) -5km: 18'36 -10km: 38'25
domingo, 15 de septiembre de 2013
Entrenaments 21-40
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario