Entrenament
61: descans
|
|
|
21ºC-32ºC
|
54%
|
-esmorzar
(10.30h): dos ous ferrats, tres bacons i pa.
-dinar
(14h): entrepà de frankfurt i formatge.
-berenar
(18h): entrepà de fuet i entrepà de xocolata.
-sopar
(22.30h): arròs negre.
|
|
9h
|
|
Entrenament
62: 8 km suaus
|
9,1 km
|
47’02
|
25ºC
|
57%
|
-esmorzar
(10.30h): ou ferrat i magdalena amb xocolata.
-esmorzar
mig matí (13.30h): cereals de xocolata.
-dinar
(16.30h): meló amb pernil salat i llom, i meló.
-berenar
(18.30h): entrepà de xocolata.
-sopar
(21.30h): amanida i pa amb fuet i iogurt.
-post sopar
(22.30h): patates i llaminadures.
|
1h i 30 min
|
8h i 30 min
migdiada
|
Molt bona,
molt content ja que quan corro per la ciutat em sento molt més a gust, trobo
que pot ser aquí hi ha més humitat que a Lanzarote, però aquí em sento més
lleuger.
|
Entrenament
63: 17 km carrera llarga
|
|
1:37’30’’
|
26ºC
|
64%
|
-esmorzar
(10h): llet amb galetes de xocolata i suc de taronja.
-pre dinar
(13.30h): patates.
-dinar
(14h): amanida de pasta i conill i meló.
-berenar
(17h): entrepà de pernil i formatge.
-sopar
(22h): fideus d’ou amb ou i pollastre i salsa.
|
2h
|
9h
|
Al principi
cansat i sense ganes de córrer, després he millorat mentalment i físicament i
em senti bé, però la baixada i el tram final dur ja que em sentia que no
podia més i m’ha costat bastant. Al acabar sensació d’estar en un núvol però
bastant bé.
|
Entrenament
64: 5 km continguts
|
6 km
(2 km
d’escalfament, 2 km de sèries, i 2 km de sèrie)
|
1a sèrie de
2 km en 7’10, i la segona en 7’45
|
25ºC
|
51%
|
-esmorzar
(10.45h): llet amb neskuik i dues torrades de xocolata i suc de taronja.
-dinar
(15h): verdura i pollastre a la planxa i plàtan.
-berenar
(16.30h): entrepà de fuet.
-sopar
(21.45h): amanida i peix i pera i pruna i iogurt.
|
2h i 30 min
|
9h
|
En la
primera sèrie males sensacions a la panxa però molt bones a les cames i molt
content del temps que vaig fer. A la segona sèrie molt més cansat però també
satisfet del temps realitzat.
|
Entrenament
65: 4x2 min (canviat per descans)
|
|
|
28-19ºC
|
52%
|
-esmorzar
(11h): dues torrades de xocolata amb un got de llet amb neskuik amb un suc de
taronja.
-dinar
(14.30h): amanida de pasta i filet de porc.
-berenar
(18h): entrepà de pernil i formatge i una torrada de fuet.
-sopar
(22h): puré de carabassó, fideus d’ou amb pollastre i ou i iogurt.
|
|
7h
|
|
Entrenament
66: 10 km suaus
|
7,5 km
|
33’14
|
25ºC
|
64%
|
-esmorzar
(10h): suc de taronja i llet amb cereals de xocolata.
-dinar
(13.30h): macarrons i síndria.
-berenar
(17.30h): dos croissant de xocolata.
Sopar (22h):
espinacs i croquetes i iogurt.
|
5 min
|
8h
|
Molt bones
sensacions degut al descans d’ahir,molt bon ritme però al córrer amb gent al
final no he fet 10 km.
|
Entrenament
67: 8x400m (200m) canviat per partit de futbol d’una hora
|
|
|
26ºC
|
60%
|
-esmorzar
(7.30h): suc de taronja i llet amb cereals de xocolata.
-esmorzar
mig matí (11h): entrepà de fuet.
-dinar
(14h): raviolis amb pa.
-berenar
(18h): entrepà de xocolata.
-sopar
(22h): amanida d’espàrrecs i tonyina i tomàquet i formatge. Truita amb pa i iogurt.
|
2h
|
7h i 15 min
|
Molt bé tant
en futbol com en bici.
|
Entrenament
68: descans
|
5,2 km
|
27’13
|
25ºC
|
63%
|
-esmorzar(9.30h):
llet amb cereals de xocolata.
-esmorza mig
matí (12.30h): torrades i coca-cola.
-dinar(14.30h):
empanadilla de pebrot i sobrassad i meló.
-berenar
(16.30h): entrepà de bacon o formatge.
-sopar
(21.10h): pizza de pernil i formatge i iogurt.
|
1h 30 min
|
9h
|
Molt bones,
molt bon estat, no punxada al peu i ganes de la cursa de demà.
|
Entrenament
69: 8 km
|
Cursa d’1,4
km.
Entrenament
de 7,7 km
|
Cursa: 3’50.
Entrenament:
38’03
|
23ºC
|
73%
|
-esmorzar
(7.30h): dues barretes energètiques.
-esmorzar
mig matí (10h): dos trossos de coca i xocolata amb llet.
-dinar
(14h): macarrons amb hamburguesa i meló.
-berenar
(17h): entrepà de fuet.
-pre sopar
(20.20h): torrades i plàtan.
-sopar
(22h): amanida i entrepà de frankfurt. I iogurt
|
2h
|
9h
|
Molt bona
sensació a la cursa, segon premi aconseguit i molt content ja que la cursa
era molt dura.
A la tarda
un mica cansat però a l’hora d’entrenar molt a gust i molt còmode amb bon
ritme.
|
Entrenament
70: 12 km carrera llarga
|
10,88 km
|
56’09
|
21ºC
|
63%
|
-esmorzar
(10h): llet amb cereals de xocolata i rossegons.
-dinar
(15h): amanida de pèsols, ou dur, conill i pa amb all i oli. I meló.
-berenar
(17h): 4 rossegons.
-sopar
(22.30h): amanida d’espàrrecs, tonyina, tomàquet i entrepà de Frankfurt i
meló.
|
2h i 30 min
|
9h
|
No masses
bones sensacions, em sentia molt cansat, amés vaig sortir d’hora perquè no
feia Sol i trobava bon dia per córrer, però just va sortir el Sol i eren les
13 i vaig passar bastant calor.
|
Entrenament
71: 8 km
|
|
|
25ºC
|
64%
|
-esmorzar
(12h): llet amb cereals de xocolata.
-dinar
(14h): rabiolis amb hamburguesa i ou dur i plàtan.
-berenar
(17h): barreta energètica.
-sopar
(22h): patates braves, aletes de pollastre, croquetes de pollastre i pastís.
|
1h
|
9h
|
Bones
sensacions sobre la bici.
|
Entrenament
72: 5 km a ritme alt
|
14’10 de
prova d’esforç arribant a 197 ppm amb velocitat de 12,5 km/h i pendent de 10%
|
14’10
|
25ºC
|
80%
|
-esmorzar
(7.30): llet amb neskuik.
-esmorzar
mig matí (11h): entrepà de fuet.
-dinar
(14h): puré de carabassó i bistec.
-berenar
(18h): entrepà de formatge i a les 20h tres galetes de xocolata.
|
2h
|
7h
|
Molt bones
sensacions i molt content ja que el lactat m’ha disminuït i m’adono de que
tots els entrenaments han servit i molt.
|
Entrenament
73: descans
|
|
|
22-16ºC
|
86%
|
-esmorzar
(11h): suc de taronja i llet amb cereals de xocolata.
-dinar
(14.45h): espaguetis i bistec i préssec.
-berenar
(19h): entrepà de fuet.
-sopar
(22h): fideus d’ou amb ou i pollastre i xampinyons i salsa.
|
1h
|
9h
|
Bones
sensacions.
|
Entrenament
74: 8 km suaus
|
8,5 km
|
46’36
|
20ºC
|
72%
|
-esmorzar
(11h): suc de taronja i llet amb cereals de xocolata.
-dinar
(14h): bledes i patata, quiche (pizza de bacó, pernil dolç i ou) i meló.
-berenar
(18h): suc bifrutas i dos barretes energètiques.
-sopar
(22.30h): puré de carbassó i 3 sardines i iogurt i llaminadures.
|
2h
|
10h i 20 min
|
Molt bones
sensacions, molta comoditat, molt bones sensacions a l’apretar al final el
ritme però m’ha fet una mica de mal el genoll esquerre a la part exterior i
em fa una mica de por, m’he posat gel però em fa mal, a veure demà.
|
Entrenament
75: descans
|
|
|
26-20ºC
|
65%
|
-esmorzar
(10h): suc de taronja i llet amb cereals de xocolata.
-dinar
(14h): raviolis amb tomàquet i hamburguesa i pa amb tomàquet i meló.
-berenar
(17h): llaminadures i torrades.
-sopar
(22h): pizza de pernil i formatge i ou.
|
|
9h
|
|
Entrenament
76: 20 min trotant
|
3 km
|
20 min
|
21ºC
|
69%
|
-esmorzar
(10h): llet amb cereals de xocolata.
-dinar
(14h): patates, amanida, arròs negre amb gambes i meló.
-berenar
(19h): entrepà de pernil i formatge i barreta energètica.
-sopar
(21h): truita, dos espàrrecs, pa, pruna i iogurt.
|
11h
|
9h
|
Em molesta
el genoll però he aguantat bé els 20 min ja que trotava.
|
Dia de la
competició 10 km
|
10,3 km
|
39’42
|
21ºC
|
80%
|
-esmorzar (7.20h):
suc de taronja i dues barretes energètiques.
- després de
la cursa (10.30h): plàtan.
-dinar
(15h): amanida de pasta, albergínies farcides de carn i conill i meló.
-berenar (19h):
crispetes dolces i salades.
-sopar
(22h): amanida i quiche (pizza).
|
2h
|
9h
|
La sensació
en la carrera ha estat molt bona al principi i molt dolenta al final. He
començat amb un ritme de 3’40/km, durant els primers 4 km, aleshores ha començat
la baixada i he estat fins al km 8,5 aguantant com podia i l’últim km i mig l’he
apretat per baixar de 40’.
|
Atleta de 400, 800 i 1500m. Membre de l'ISS-L'Hospitalet. Marques. -400m: 58"00 -800m: 2'13"59 -1500m: 4'37"84 -Milla: 5'15" (Milla Sagrada Família) -5km: 18'36 -10km: 38'25
domingo, 15 de septiembre de 2013
Entrenaments 61-77
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario