domingo, 15 de septiembre de 2013

Entrenaments 61-77

Entrenament 61: descans


21ºC-32ºC
54%
-esmorzar (10.30h): dos ous ferrats, tres bacons i pa.
-dinar (14h): entrepà de frankfurt i formatge.
-berenar (18h): entrepà de fuet i entrepà de xocolata.
-sopar (22.30h): arròs negre.

9h

Entrenament 62: 8 km suaus
9,1 km
47’02
25ºC
57%
-esmorzar (10.30h): ou ferrat i magdalena amb xocolata.
-esmorzar mig matí (13.30h): cereals de xocolata.
-dinar (16.30h): meló amb pernil salat i llom, i meló.
-berenar (18.30h): entrepà de xocolata.
-sopar (21.30h): amanida i pa amb fuet i iogurt.
-post sopar (22.30h): patates i llaminadures.
1h i 30 min
8h i 30 min migdiada
Molt bona, molt content ja que quan corro per la ciutat em sento molt més a gust, trobo que pot ser aquí hi ha més humitat que a Lanzarote, però aquí em sento més lleuger.
Entrenament 63: 17 km carrera llarga

1:37’30’’
26ºC
64%
-esmorzar (10h): llet amb galetes de xocolata i suc de taronja.
-pre dinar (13.30h): patates.
-dinar (14h): amanida de pasta i conill i meló.
-berenar (17h): entrepà de pernil i formatge.
-sopar (22h): fideus d’ou amb ou i pollastre i salsa.

2h
9h
Al principi cansat i sense ganes de córrer, després he millorat mentalment i físicament i em senti bé, però la baixada i el tram final dur ja que em sentia que no podia més i m’ha costat bastant. Al acabar sensació d’estar en un núvol però bastant bé.
Entrenament 64: 5 km continguts
6 km
(2 km d’escalfament, 2 km de sèries, i 2 km de sèrie)
1a sèrie de 2 km en 7’10, i la segona en 7’45
25ºC
51%
-esmorzar (10.45h): llet amb neskuik i dues torrades de xocolata i suc de taronja.
-dinar (15h): verdura i pollastre a la planxa i plàtan.
-berenar (16.30h): entrepà de fuet.
-sopar (21.45h): amanida i peix i pera i pruna i iogurt.
2h i 30 min
9h
En la primera sèrie males sensacions a la panxa però molt bones a les cames i molt content del temps que vaig fer. A la segona sèrie molt més cansat però també satisfet del temps realitzat.
Entrenament 65: 4x2 min (canviat per descans)


28-19ºC
52%
-esmorzar (11h): dues torrades de xocolata amb un got de llet amb neskuik amb un suc de taronja.
-dinar (14.30h): amanida de pasta i filet de porc.
-berenar (18h): entrepà de pernil i formatge i una torrada de fuet.
-sopar (22h): puré de carabassó, fideus d’ou amb pollastre i ou i iogurt.

7h

Entrenament 66: 10 km suaus
7,5 km
33’14
25ºC
64%
-esmorzar (10h): suc de taronja i llet amb cereals de xocolata.
-dinar (13.30h): macarrons i síndria.
-berenar (17.30h): dos croissant de xocolata.
Sopar (22h): espinacs i croquetes i iogurt.
5 min
8h
Molt bones sensacions degut al descans d’ahir,molt bon ritme però al córrer amb gent al final no he fet 10 km.
Entrenament 67: 8x400m (200m) canviat per partit de futbol d’una hora


26ºC
60%
-esmorzar (7.30h): suc de taronja i llet amb cereals de xocolata.
-esmorzar mig matí (11h): entrepà de fuet.
-dinar (14h): raviolis amb pa.
-berenar (18h): entrepà de xocolata.
-sopar (22h): amanida d’espàrrecs i tonyina i tomàquet  i formatge. Truita amb pa i iogurt.
2h
7h i 15 min
Molt bé tant en futbol com en bici.
Entrenament 68: descans
5,2 km
27’13
25ºC
63%
-esmorzar(9.30h): llet amb cereals de xocolata.
-esmorza mig matí (12.30h): torrades i coca-cola.
-dinar(14.30h): empanadilla de pebrot i sobrassad i meló.
-berenar (16.30h): entrepà de bacon o formatge.
-sopar (21.10h): pizza de pernil i formatge i iogurt.
1h 30 min
9h
Molt bones, molt bon estat, no punxada al peu i ganes de la cursa de demà.
Entrenament 69: 8 km
Cursa d’1,4 km.
Entrenament de 7,7 km
Cursa: 3’50.
Entrenament: 38’03
23ºC
73%
-esmorzar (7.30h): dues barretes energètiques.
-esmorzar mig matí (10h): dos trossos de coca i xocolata amb llet.
-dinar (14h): macarrons amb hamburguesa i meló.
-berenar (17h): entrepà de fuet.
-pre sopar (20.20h): torrades i plàtan.
-sopar (22h): amanida i entrepà de frankfurt. I iogurt

2h
9h
Molt bona sensació a la cursa, segon premi aconseguit i molt content ja que la cursa era molt dura.
A la tarda un mica cansat però a l’hora d’entrenar molt a gust i molt còmode amb bon ritme.
Entrenament 70: 12 km carrera llarga
10,88 km
56’09
21ºC
63%
-esmorzar (10h): llet amb cereals de xocolata i rossegons.
-dinar (15h): amanida de pèsols, ou dur, conill i pa amb all i oli. I meló.
-berenar (17h): 4 rossegons.
-sopar (22.30h): amanida d’espàrrecs, tonyina, tomàquet i entrepà de Frankfurt i meló.
2h i 30 min
9h
No masses bones sensacions, em sentia molt cansat, amés vaig sortir d’hora perquè no feia Sol i trobava bon dia per córrer, però just va sortir el Sol i eren les 13 i vaig passar bastant calor.
Entrenament 71: 8 km


25ºC
64%
-esmorzar (12h): llet amb cereals de xocolata.
-dinar (14h): rabiolis amb hamburguesa i ou dur i plàtan.
-berenar (17h): barreta energètica.
-sopar (22h): patates braves, aletes de pollastre, croquetes de pollastre i pastís.

1h
9h
Bones sensacions sobre la bici.
Entrenament 72: 5 km a ritme alt
14’10 de prova d’esforç arribant a 197 ppm amb velocitat de 12,5 km/h i pendent de 10%
14’10
25ºC
80%
-esmorzar (7.30): llet amb neskuik.
-esmorzar mig matí (11h): entrepà de fuet.
-dinar (14h): puré de carabassó i bistec.
-berenar (18h): entrepà de formatge i a les 20h tres galetes de xocolata.
2h
7h
Molt bones sensacions i molt content ja que el lactat m’ha disminuït i m’adono de que tots els entrenaments han servit i molt.
Entrenament 73: descans


22-16ºC
86%
-esmorzar (11h): suc de taronja i llet amb cereals de xocolata.
-dinar (14.45h): espaguetis i bistec i préssec.
-berenar (19h): entrepà de fuet.
-sopar (22h): fideus d’ou amb ou i pollastre i xampinyons i salsa.
1h
9h
Bones sensacions.
Entrenament 74: 8 km suaus
8,5 km
46’36
20ºC
72%
-esmorzar (11h): suc de taronja i llet amb cereals de xocolata.
-dinar (14h): bledes i patata, quiche (pizza de bacó, pernil dolç i ou) i meló.
-berenar (18h): suc bifrutas i dos barretes energètiques.
-sopar (22.30h): puré de carbassó i 3 sardines i iogurt i llaminadures.
2h
10h i 20 min
Molt bones sensacions, molta comoditat, molt bones sensacions a l’apretar al final el ritme però m’ha fet una mica de mal el genoll esquerre a la part exterior i em fa una mica de por, m’he posat gel però em fa mal, a veure demà.
Entrenament 75: descans


26-20ºC
65%
-esmorzar (10h): suc de taronja i llet amb cereals de xocolata.
-dinar (14h): raviolis amb tomàquet i hamburguesa i pa amb tomàquet i meló.
-berenar (17h): llaminadures i torrades.
-sopar (22h): pizza de pernil i formatge i ou.


9h

Entrenament 76: 20 min trotant
3 km
20 min
21ºC
69%
-esmorzar (10h): llet amb cereals de xocolata.
-dinar (14h): patates, amanida, arròs negre amb gambes i meló.
-berenar (19h): entrepà de pernil i formatge i barreta energètica.
-sopar (21h): truita, dos espàrrecs, pa, pruna i iogurt.

11h
9h
Em molesta el genoll però he aguantat bé els 20 min ja que trotava.
Dia de la competició 10 km
10,3 km
39’42
21ºC
80%
-esmorzar (7.20h): suc de taronja i dues barretes energètiques.
- després de la cursa (10.30h): plàtan.
-dinar (15h): amanida de pasta, albergínies farcides de carn i conill i meló.
-berenar (19h): crispetes dolces i salades.
-sopar (22h): amanida i quiche (pizza).
2h
9h
La sensació en la carrera ha estat molt bona al principi i molt dolenta al final. He començat amb un ritme de 3’40/km, durant els primers 4 km, aleshores ha començat la baixada i he estat fins al km 8,5 aguantant com podia i l’últim km i mig l’he apretat per baixar de 40’.



No hay comentarios:

Publicar un comentario